Imatran Kylpylä

Purjekuja 2
55420 Imatra

Puh. 020 7100 502
tiedustelut huoneista
Puh. 020 7100 550
tiedustelut lomaohjelmasta

myynti@imatrankylpyla.fi

www.imatrankylpyla.fi

Imatran Kylpylä sijaitsee Saimaan rannalla, Ukonniemen vapaa-aikakeskuksessa Imatran sataman vieressä.

Imatran Kylpylässä vietät aktiivilomaa samalla rentoutuen ja nauttien kylpylän monipuolisista palveluista. Kaikki palvelut sijaitsevat samassa talossa ja liikkuminen eri palvelupisteiden välillä on helppoa. Kylpylän sydämestä, Promenadikadulta löytyvät niin ravintolat, kahvila, hemmotteluhoidot, Puoti kuin lasten leikkihuoneet ja muutkin aktiviteetit.

Kylpylän lähiympäristöstä löytyy luontopolut ja lenkkeilymaastot sekä talvella hiihtoladut. Kylpylä Taikametsän lämpimät ja hierovat altaat houkuttelevat päivittäin rentoutumaan ja viettämään aikaa yhdessä. Illan hämyssä tai vaikka keskellä talvea voit uida myös ulkoaltaan puolelle ja ihailla vaikka tähtitaivasta. Kuntouimareillekin löytyy  20 m allas, vilukissoille kuuma Yorokobi-allas, pienille lapsille oma allas jne.  Taikametsässä on aina kesä, mutta välillä voi ukkostaa tai sataa vettä.

Omavastuuhinta: 120 € aikuinen.
Alle 16-vuotiaat lapset lomailevat maksutta vanhempiensa kanssa.

Lastenhoito perhelomilla:
Lastenhoitoa loman aikana 3 x 2 tuntia 3-7-vuotiaille lapsille ja 2 tuntia 1-3-vuotiaille lapsille.

Loman aikana maksutta seuraavia aktiviteetteja ja palveluja:
Pyykinpesu, kuntosali, sisäleikkipaikka, keilaus, sup-lautoja, ulkoleikkipaikka, sulkapallopeli, lastenkirjasto, lautapelejä, minigolf, frisbeegolf, kävelysauvat, pulkat, potkukelkat, lumikengät, jalkapallo/koripallopelimahdollisuus, mölkky, petanque, sukset ja sauvat, pingis, pöytäjalkapallo/ ilmakiekko, kylpyläosasto avoinna päivittäin yli 8 tuntia/ vrk, myös aamu-uintimahdollisuus, vesijumppalaite, oma uimaranta.

Virkeänä eläkkeellä, työikäisten lomat: Hieronta 30 min/aikuinen (Hieronnan tilalla alkuvuodesta  kiertoajelu Imatralla)

Kulkuyhteydet
Imatran Kylpylä on noin 5 km päässä Imatran keskusliikenneasemalta, joka sijaitsee Vuoksen joen lähellä 6-tien vieressä. (Koskikatu 1). Keskusliikenneasemalle saapuvat niin kaukoliikenteen linja-autot kuin VR:n junat. Keskusliikenneasemalta on Imatran paikallisliikenteen vuoroyhteys (Linja 5) Imatran Kylpylään. Lisää aikatauluja: www.matkahuolto.fi www.vr.fi tai www.imatra.fi/linja-5

Huonelisät, varattava etukäteen lomakohteesta (lomakutsun saavuttua):
Yhden hengen huone: 150 €
Lemmikkihuone maksutta, huoneita rajoitetusti
Ystäväloma itse maksaen: 475 €

Lomakohteessa järjestettävät lomateemat:
* Ikäloma 68+
* Lapsiperheloma
* Näkövammaisten aikuisten loma
* Varhaiseläkeläisten loma
* Vertaistukiloma
* Virkeänä eläkkeellä