Imatran Kylpylä

Purjekuja 2
55420 Imatra
Puh. 020 7100 502
myynti@imatrankylpyla.fi

www.imatrankylpyla.fi

Imatran Kylpylä sijaitsee Saimaan rannalla luonnonkauniissa Ukonniemen vapaa-aikakeskuksessa, Imatran sataman vieressä. Imatran Kylpylässä vietät aktiivilomaa, mutta samalla rentoutuen ja nauttien kylpylän monipuolisista palveluista. Kaikki palvelut sijaitsevat samassa talossa ja liikkuminen eri palvelupisteiden välillä on helppoa. Kylpylän sydämestä, Promenadikadulta löytyvät niin ravintolat, kahvila, hemmotteluhoidot, Puoti kuin lasten leikkihuoneet ja muutkin aktiviteetit. Kylpylän lähiympäristöstä löytyy luontopolut ja lenkkeilymaastot sekä talvella hiihtoladut. Kylpylä Taikametsän lämpimät ja hierovat altaat houkuttelevat päivittäin rentoutumaan ja viettämään aikaa yhdessä. Illan hämyssä tai vaikka keskellä talvea voit uida myös ulkoaltaan puolelle ja ihailla vaikka tähtitaivasta. Kuntouimareillekin löytyy  20 m allas, vilukissoille kuuma Yorokobi-allas, pienille lapsille oma allas jne. Taikametsässä on aina kesä, mutta välillä voi ukkostaa tai sataa vettä.

Lastenhoito perhelomilla 2019:
Lastenhoito loman aikana 2 x 2 h ja 1 x 1 h 3-6-vuotiaille

Lastenhoito perhelomilla 2020:
Lastenhoito loman aikana 2 x 2 h 3-6-vuotiaille

Loman aikana maksutta seuraavia aktiviteetteja ja palveluita 2020:

Pyykinpesu, polkupyörät, kuntosali, keilaus väh. kerran lomalla, päivän lehdet, kävelysauvat, mölkky ja/tai petanque, potkukelkat, lumikengät, minigolf, kirjasto, kylpyläosasto avoinna päivittäin yli 10 h, oma uimaranta.

Lisäksi:

Perhelomat: sulkapallo,  ulkoleikkipaikka, sisäleikkipaikka,  frisbeegolf,  pulkat,  pingis, pöytäjalkapallo, jalkapallo.

Virkeänä eläkkeellä ja työikäisten lomat: Hieronta 30 min,  sulkapallo, kiipeilyseinä,  pingis, frisbeegolf

Yhden hengen huoneen lisämaksu: 150 €

Kulkuyhteydet
Imatran keskusliikenneasemalle pääsee helposti junalla ja linja-autolla. Keskusliikenneasemalta kylpylän pihaan kulkee paikallisliikenteen bussit, arkisin linja nro 5 ja viikonloppuisin linja nro 6 (matkaa n. 5 km). Imatran kautta kulkee Koskenkylästä Kouvolan, Lappeenrannan, Imatran ja Joensuun kautta Kajaaniin johtava moottoritie (Valtatie 6). Omalla autolla liikkuvat löytävät opasteiden perusteella hyvin perille tai hakemalla reitin navigaattorissa nimellä 'Imatran Kylpylä' tai Google Maps-haulla 'Imatran Kylpylä' ja reittiohjeet.
Junien aikataulut: www.vr.fi
Linja-autojen aikataulut: www.matkahuolto.fi
Paikallisliikenteen aikataulut: www.imatra.fi/Palvelut/joukkoliikenne

Lomakohteessa järjestettävät lomateemat:
* Lapsiperheloma
* Virkeänä eläkkeellä (60-70 v.)
* Ikäihmisten hyvinvointiloma
* Työikäisten hyvinvointiloma
* Näkövammaisten aikuisten hyvinvointiloma
* Vertaistukiloma

Yhden hengen huoneen lisämaksu 150 €
Ystäväloma (jos ystävä haluaa lähteä lomalle itsemaksaen): 431€/hlö (varattava etukäteen lomapaikasta)