Imatran Kylpylä

Purjekuja 2
55420 Imatra
Puh. esim huoneisiin liittyvät tiedustelut 020 7100 502 (myyntipalvelu ma-pe 8-18 ja la 8-16), lomaohjelmaan liittyvät tiedustelut 020 7100 550.
myynti@imatrankylpyla.fi

www.imatrankylpyla.fi

Imatran Kylpylä sijaitsee Saimaan rannalla, Ukonniemen vapaa-aikakeskuksessa Imatran sataman vieressä.

Imatran Kylpylässä vietät aktiivilomaa samalla rentoutuen ja nauttien kylpylän monipuolisista palveluista. Kaikki palvelut sijaitsevat samassa talossa ja liikkuminen eri palvelupisteiden välillä on helppoa. Kylpylän sydämestä, Promenadikadulta löytyvät niin ravintolat, kahvila, hemmotteluhoidot, Puoti kuin lasten leikkihuoneet ja muutkin aktiviteetit.

Kylpylän lähiympäristöstä löytyy luontopolut ja lenkkeilymaastot sekä talvella hiihtoladut. Kylpylä Taikametsän lämpimät ja hierovat altaat houkuttelevat päivittäin rentoutumaan ja viettämään aikaa yhdessä. Illan hämyssä tai vaikka keskellä talvea voit uida myös ulkoaltaan puolelle ja ihailla vaikka tähtitaivasta. Kuntouimareillekin löytyy  20 m allas, vilukissoille kuuma Yorokobi-allas, pienille lapsille oma allas jne.  Taikametsässä on aina kesä, mutta välillä voi ukkostaa tai sataa vettä.

Lastenhoito perhelomilla:
Lastenhoito loman aikana 2 x 2 h 3-6-vuotiaille

Loman aikana maksutta seuraavia aktiviteetteja ja palveluja:
Pyykinpesu, polkupyörät, kuntosali, keilaus väh. kerran lomalla, päivän lehdet, kävelysauvat, mölkky ja/tai petanque, potkukelkat, lumikengät, minigolf, kirjasto, kylpyläosasto avoinna päivittäin yli 10 h, oma uimaranta.

Lisäksi aktiviteettja lomateeman mukaan: Perhelomat: sulkapallo, ulkoleikkipaikka, sisäleikkipaikka, frisbeegolf, pulkat, pingis, pöytäjalkapallo, jalkapallo
Virkeänä eläkkeellä ja työikäisten lomat: Hieronta 30 min/aikuinen, sulkapallo, kiipeilyseinä, pingis, frisbeegolf

Kulkuyhteydet
Imatran keskusliikenneasemalle pääsee helposti junalla ja linja-autolla. Keskusliikenneasemalta kylpylän pihaan kulkee paikallisliikenteen bussit, arkisin linja nro 5 ja viikonloppuisin linja nro 6 (matkaa n. 5 km). Imatran kautta kulkee Koskenkylästä Kouvolan, Lappeenrannan, Imatran ja Joensuun kautta Kajaaniin johtava moottoritie (Valtatie 6). Omalla autolla liikkuvat löytävät opasteiden perusteella hyvin perille tai hakemalla reitin navigaattorissa nimellä 'Imatran Kylpylä' tai Google Maps-haulla 'Imatran Kylpylä' ja reittiohjeet.
Paikallisliikenteen aikataulut: www.imatra.fi/Palvelut/joukkoliikenne

Huonelisät, varattava etukäteen lomakohteesta (lomakutsun saavuttua):
Yhden hengen huone:  150 €
Lemmikkihuone: 26 €
Ystäväloma itse maksaen: 431 €

Lomakohteessa järjestettävät lomateemat:
* Ikäloma 68+
* Lapsiperheloma
* Näkövammaisten aikuisten loma
* Työikäisten loma
* Vertaistukiloma
* Virkeänä eläkkeellä