Spa Hotel Sani

Jukupolku 5
85100 Kalajoki
Puh. (08) 469 2500

http://www.santashotels.fi

Santa´s Resort & Spa Hotel Sani on monipuolinen hyvinvointikeskus, josta löytyy laajat majoitus-, ravintola-, hemmottelu- ja kauneus- sekä hyvinvointipalvelut saman katon alta.

Kalajoki sijaitsee Pohjanmaalla meren rannalla Valtatie kahdeksan varrella. Matkaa Ylivieskaan (valtatie 27) on 40 km, Kokkolaan (valtatie 8) 68 km ja Ouluun (valtatie 8) 130 km. Lähimmät rautatieasemat ovat Ylivieskassa ja Kokkolassa.

Sanista löytyy tekemistä niin perheen pienimmille vilkkaaseen menoon kuin rauhallisempaa lomaa kaipaaville. Hotellissa on tasokkaita hotellihuoneita ja huoneistoja. Asiakkailla on aina rajaton kylpylän ja uimahallin sekä kuntoiluhuoneen vapaa käyttö aukioloaikoina.

Lastenhoito perhelomilla:
Lastenhoito loman aikana 2 kertaa 3-6-vuotiaille ja 2 kertaa alle 3-vuotiaille.

Loman aikana maksutta seuraavia aktiviteetteja ja palveluja:
Pyykinpesu, polkupyörät, veneet, Go fit -kuntosali, ulko- ja sisäleikkipaikka, keilaus vähintään kerran lomajakson aikana, kävelysauvat, potkukelkat, pulkat, päivän lehdet, mölkky ja/tai petanque, lumikengät, pingis, pöytäjalkapallo, biljardi, beachfutis. kirjasto. Kylpyläosasto yli 6 h/vrk. Sijainti Kalajoen hiekkadyyneillä, rantaan n. 500  m.

Huonelisät, varattava etukäteen lomakohteesta (lomakutsun saavuttua):
Yhden hengen huone: 175 €
Lemmikkihuone: 30 €, huoneita rajoitetusti
Ystäväloma itse maksaen: 375 €

Lomakohteessa järjestettävät lomateemat:

Ikäihmisten hyvinvointiloma
* Lapsiperheloma
* Näkövammaisten aikuisten hyvinvointiloma
* Työikäisten hyvinvointiloma
* Vertaistukiloma
* Virkeänä eläkkeellä -loma