Kylpylähotelli Peurunka

Peurungantie 85
41340 Laukaa
Puh. 020 751 6300
peurunka@peurunka.fi

www.peurunka.fi

 

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee vain puolen tunnin päässä Jyväskylästä, Peurunkajärven rannalla Laukaassa. Peurungan monipuolisesta matkailu- ja kuntoutuskeskuksesta löydät mm. kylpylän ja kuntosalit, keilahallin, tanssi- ja viihderavintolan, kahvilan ja erilaisia ravintoloita, hemmotteluhoitoja, hyvät ulkoilureitit, frisbeegolfrata sekä mm. jää- ja curlinghalli. Kaikki palvelut ovat kätevästi lähekkäin ja meillä on helppo liikkua, tilamme ovat esteettömät.

Kylpylä: Kylpylässämme on lastenallas (pieni liukumäki), vauvojen baby bungee, Wibit-vesikiipeilyrata ja ainutlaatuinen 100 m jokiallas, jossa voi uida myötä- tai vastavirtaan tai harrastaa kuntouintia tai vesijuoksua, huikea 130 m pitkä vesiliukumäki sekä erikoisaltaita ja saunoja, mm. suosittu infrapunasauna. Peurungan kylpylässä viihtyvät kaikki!

Saapuminen Peurunkaan: Peurunkaan on helppo tulla. Lähin rautatieasema on 26 km päässä Jyväskylässä, josta bussi tulee pääovelle. Kylpylähotellin alueella on ilmaiset pysäköintialueet, invapaikoitus on katettu.

Lastenhoito perhelomilla 2019:
Lastenhoito loman aikana 2 x 2h, 3 - 6 -vuotiaille.

Lomakohteessa järjestettävät lomateemat:
* Näkövammaisten aikuisten hyvinvointiloma
* Monivammaisten hyvinvointiloma
* Eläkeikäisten hyvinvointiloma
* Lapsiperheloma

Yhden hengen huoneen lisämaksu 160 €.