Kylpylähotelli Peurunka

Peurungantie 85
41340 Laukaa
Puh. 020 751 6300
peurunka@peurunka.fi

www.peurunka.fi

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee vain puolen tunnin päässä Jyväskylästä, Peurunkajärven rannalla Laukaassa. Peurungasta löydät mm. kylpylän ja kuntosalit, keilahallin, tanssi- ja viihderavintolan, kahvilan ja erilaisia ravintoloita, hemmotteluhoitoja, hyvät ulkoilureitit, frisbeegolfradan sekä mm. jää- ja curlinghallin. Kaikki palvelut ovat kätevästi lähekkäin ja meillä on helppo liikkua, tilat ovat esteettömät.

Lastenhoito perhelomilla:
Lastenhoito loman aikana 2 x 2 h, 3-6-vuotiaille.

Loman aikana maksutta seuraavia aktiviteetteja ja palveluja:
Pyykinpesu, polkupyörät, veneet, sulkapallo, kuntosali, ulko- ja sisäleikkipaikka, minigolf, frisbeegolf, keilaus vähintään kerran lomajakson aikana, kävelysauvat, potkukelkat, pulkat, päivän lehdet, mölkky ja/tai petanque, lumikengät, sukset, pingis, pöytäjalkapallo, biljardi, jalkapallo, kylpyläosasto yli 10 h/vrk, oma uimaranta.

Kylpylän palvelut:
Lastenallas (pieni liukumäki), vauvojen baby bungee, Wibit-vesikiipeilyrata ja ainutlaatuinen 100 m jokiallas, jossa voi uida myötä- tai vastavirtaan tai harrastaa kuntouintia tai vesijuoksua, huikea 130 m pitkä vesiliukumäki sekä erikoisaltaita ja saunoja, mm. suosittu infrapunasauna.

Kulkuyhteydet:
16 km Jyväskylästä, josta bussiyhteys hotellille. Kylpylähotellin alueella on ilmaiset pysäköintialueet, invapaikoitus on katettu.

Huonelisät, varattava etukäteen lomakohteesta (lomakutsun saavuttua):
Yhden hengen huone: 160 €
Lemmikkihuone: ei lisämaksua, rajallinen määrä
Ystäväloma itse maksaen: 350 €

Lomakohteessa järjestettävät lomateemat:
* Ikäihmisten hyvinvointiloma
* Lapsiperheloma
Varhaiseläkeläisten hyvinvointiloma