Vuoden 2024 lomahaku alkaa

Solaris-lomat järjestää tulevana vuonna vertaistukilomia 36 kumppaniyhdistyksen kanssa. Niistä 18 on paikallisia eläkeläisyhdistyksiä ja 12 on paikallisia potilasyhdistyksiä. Saimme lomakumppaneiksi myös 4 maahanmuuttajayhdistystä ja 2 perheyhdistystä. Tuttuun tapaan järjestämme lomia valtakunnallisten Näkövammaisten liiton ja Kuurojen liiton kanssa. Toivomme vertaistukilomille paljon kohderyhmiin kuuluvia hakijoita! Yhdistyksen jäsen ei tarvitse olla.

Suosittu Virkeänä eläkkeellä -lomateema on suunnattu 60—73-vuotiaille. Rauhallisempaa lomaohjelmaa kaipaaville tarjotaan Ikäloma 68+. Järjestämme kesän korvalla myös loman ilman kumppania eläville ikääntyneille sinkuille!

Lapsiperhelomia on haettavana loppiaisviikolla, talvilomalla, pääsiäisenä, kesälomalla ja syyslomalla. Koulujen loma-aikojen ulkopuolella keväällä ja syksyllä järjestämme lomia pienten lasten perheille. Uutena kokeiluna järjestämme yhden vanhemman perheille kaksi omaa lomaa, joihin kuuluu henkilökohtaista tukea ja neuvontaa sitä haluaville.

Työikäisten ja varhaiseläkeläisten lomia järjestetään ympäri vuoden. Vuoden 2024 päättävät odotetut joululomat perheille, aikuisille ja erityisryhmille. Niitä pääsee hakemaan kuitenkin vasta vuoden 2024 alusta.

 

Lomaterveisin

 

Aino Majava

 

Toiminnanjohtaja, Solaris-lomat ry