Kylpylähotelli Päiväkumpu

Ylhäntie 1
09120 Karjalohja
Puh. 030 608 40
myynti@paivakumpu.fi

www.paivakumpu.fi

Kylpylähotelli Päiväkumpu on suosittu hyvän olon keidas Etelä-Suomessa, Karjalohjalla. Upeat maisemat ja ympäristö sekä monipuoliset palvelut Lohjanjärven rannalla houkuttelevat mm. kylpylävieraita, lomailijoita, kuntoutujia, juhlijoita, ruokailijoita, kokoustajia sekä tyhy- ja virkistyspäivän viettäjiä.

Hiljattain uudistuneessa elämyskylpylässä tarjotaan ainutlaatuisia kylpyläkokemuksia, mukavaa majoitusta niin ryhmille, perheille, pariskunnille kuin  yksinkin lomaileville. Ravintola Kanervassa on päivittäin tarjolla runsaasti herkkuja noutopöydistä ja a`la carte ravintola Panorama tarjoaa ihania makuelämyksiä vaihtuvilla menuilla. Liikunnasta ja ulkoilusta nauttiville hotellia ympäröivä luonto ja lähialueen mukavat retkikohteet tuovat lomalle lisää sisältöä.

Majoitus perhekoon mukaan, joko hotellissa, rinne- tai rantatalossa.

Päiväkumpu sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja noin puolentoista tunnin päässä Turusta. Meille pääsee kätevästi myös linja-autolla suoraan hotellin pääovelle.

 Yleiset kulkuyhteydet:

  • Linja-autot kulkevat Helsingistä ja Lohjalta säännöllisesti Karjalohjalle. Helsingistä linja-auto lähtee Kampin linja-autoasemalta. Turun suunnastakin on yhteys arkisin Salon kautta. Lisätietoa linja-autoreiteistä ja aikatauluista löydätte: www.matkahuolto.fi
  • Päiväkummussa linja-auto tulee ja lähtee pääoven välittömästä läheisyydestä
  • Matka kestää Helsingistä linja-autolla noin kaksi tuntia

Lomakohteessa järjestettävät lomateemat:
* Näkövammaisten aikuisten hyvinvointiloma
* Eläkeikäisten hyvinvointiloma
* Lapsiperheloma, Lapsiperheloma alle kouluikäisille

Lastenhoito perhelomilla 2019:
Lastenhoito loman aikana 2 x 2h, 3 - 6 -vuotiaille ja yksi ylimääräinen lastenhoito alle 3-vuotiaille.

Yhden hengen huoneen lisämaksu 150 €.