Lomakeskus Kuntoranta

Kuntorannantie 14
78400 Varkaus
Puh. 0400 403 669
myynti@kuntoranta.fi

www.kuntoranta.fi

Kuntoranta sijaitsee Varkaudessa keskellä Itä-Suomea ja Savoa; Mikkeliin (etelä) ja Kuopioon (pohjoinen) noin 80 km, Jyväskylä (länsi) ja Joensuu (itä) noin 130 km.

Varkauteen on mahdollisuus saapua junalla tai linja-autolla (Matkakeskus, kaukoliikenne). Junia (tai junabusseja) tulee päivittäin useita vuoroja, linja-autovuoroja kymmeniä päivittäin. Molempia kulkee myös viikonloppuisin (paluumatka) useita vuoroja.

Varkauden keskustasta on 7 km:n matka Kuntorantaan. Paikallisussi nro 1 ja/tai 2 ajaa Kuntorantaan maanantai-perjantai joka tunti 6.30-17.30 välillä, lauantaina muutaman vuoron. Matkakeskusta lähinnä oleva pysäkki on noin 200 metrin päässä Laivalinnankadulla ja päätepysäkki Kuntorannan pihassa pääoven tuntumassa. Taksiasema sijaitsee matkakeskuksessa.

Lastenhoito perhelomilla (ei joulu):
Lastenhoito loman aikana 2 x 2 h alle 3-vuotiaille ja 2 x 2 h 3-6-vuotiaille.

Loman aikana maksutta seuraavia aktiviteetteja ja palveluja:
Pyykinpesu, polkupyörät, veneet, sulkapallo, kuntosali, ulko- ja sisäleikkipaikka, frisbeegolf, kävelysauvat, potkukelkat, pulkat, päivän lehdet, mölkky ja/tai petanque, lumikengät, sukset, pingis, pöytäjalkapallo, biljardi, jalkapallo. Kylpyläosasto yli 10 h/vrk, oma ranta.

Aikuisten lomissa hieronta 30 min/hlö.

Huonelisät, varattava etukäteen lomakohteesta (lomakutsun saavuttua):
Yhden hengen huone: 125 €
Lemmikkihuone: 30 €, huoneita rajoitetusti
Ystäväloma itse maksaen: 333,54 €

Lomakohteessa järjestettävät lomateemat:
* Ikäihmisten hyvinvointiloma
Lapsiperheloma
* Vertaistukiloma
Virkeänä eläkkeelle