Haemme lomapaikkoja – osallistu kilpailutukseen 20.2. mennessä

Solaris-lomat ry hakee tuottajia ohjelmallisille viiden vuorokauden täysihoitolomille. Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lomia pyritään järjestämään eri puolilla Suomea.

Kilpailutuksen tarkoituksena on hankkia Solaris-lomien tavoitteiden toteutumisen mahdollistavat lomapaikat vuodelle 2024 ja vuosittain tarkasteltavana optiona mahdollisesti myös 2025 ja 2026.

Kilpailutus jakaantuu kolmeen osa-alueeseen, jotka pisteytetään erikseen omilla kriteereillään. Tarjouksen voi jättää joko yhteen tai useampaan seuraavista kolmesta osa-alueesta:

  1. Perhelomat
  2. Iäkkäät ja erityisryhmät
  3. Aikuiset ja erityisryhmät

Perhelomia järjestetään pääasiassa, mutta ei yksinomaan, koulujen loma-aikoina. Aikuisten ikäihmisten ja erityisryhmien lomia järjestetään pääasiassa, mutta ei yksinomaan, koulujen loma-aikojen ulkopuolella. Lomien on tarkoitus voimaannuttaa lomalaisia, jotta he selviävät paremmin arjessa loman jälkeen, sekä vähentää yksinäisyyttä ja mahdollistaa uusien ihmissuhteiden syntyminen. Lomilla on tarjottava ammattilaisten ohjauksessa välineitä terveyden ja toimintakyvyn ylläpitoon loman jälkeen sekä innostettava liikunnalliseen elämäntapaan.

Solaris-lomien hankintailmoitus Hilmassa:

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/78178/notice/113005/overview

Hankintaan liittyvien kysymysten määräaika on 27.1.2023 klo 12.

Tarjousten tai osallistumishakemusten lähettämisen määräaika on 20.2.2023 klo 12.