Haemme sijaisuuteen lomasihteeriä

Solaris-lomat ry järjestää tuettuja lomia lapsiperheille ja aikuisille, joilla ei ole muutoin mahdollisuutta päästä lomalle kodin ulkopuolella. Solaris-lomat myöntää vuosittain tuetun loman yli 10 000 suomalaiselle taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Toimintaa rahoittaa STEA Veikkauksen tuotoista.

Haemme puoleksi vuodeksi perhevapaansijaisuuteen

LOMASIHTEERIÄ

Lomasihteerinä työskentelet osana tiimiä, jonka työhön kuuluvat lomahakemusten käsittely, laskutus ja maksuseuranta, asiakaspalvelu sekä yhteistyö lomapaikkojen kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Työssä onnistumiseen tarvitset erinomaisia tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyviä viestintävalmiuksia. Sekä rutiinien hallinta että paineensietokyky kiireisenä aikana ovat tarpeen. Arvostamme aiempaa työkokemusta sosiaalialalta sekä järjestö- ja lomatoiminnan tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja hyvät työsuhteen edut. Sinulla on käytössä oma työhuone toimistossamme Helsingin Malmilla hyvien yhteyksien varrella ja toisaalta mahdollisuus tehdä etätyötä. Iso osa työstä tehdään sähköisissä tietojärjestelmissä ja puhelimessa, mutta tiimin jatkuva tuki varmistaa työn laatua ja työssä jaksamista. Saat mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen työhön.

Työ on perhevapaansijaisuus ajanjaksolla 1.3.-31.8.2021.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo 6.1.2021 mennessä osoitteeseen aino.majava@solaris-lomat.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Aino Majava p. 050 5824 357.