Haemme tiimiin lomasihteeriä

Solaris-lomat ry järjestää tuettuja lomia lapsiperheille ja aikuisille, joilla ei ole muutoin mahdollisuutta päästä lomalle kodin ulkopuolella. Vuonna 2019 Solaris-lomat myönsi tuetun loman yli 11 000 suomalaiselle taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Toimintaa rahoittaa STEA Veikkauksen tuotoista.

Haemme perhevapaansijaisuuteen

LOMASIHTEERIÄ

Lomasihteerinä työskentelet osana tiimiä, jonka työhön kuuluvat lomahakemusten käsittely, laskutus ja maksuseuranta, asiakaspalvelu sekä yhteistyö lomapaikkojen kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös palautteenkeruuta sekä kotisivujen päivittämistä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Työssä onnistumiseen tarvitset erinomaisia tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyviä viestintävalmiuksia. Sekä rutiinien hallinta että paineensietokyky kiireisenä aikana ovat tarpeen. Arvostamme aiempaa työkokemusta sosiaalialalta sekä järjestötoiminnan tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn sosiaalisen lomatoiminnan parissa ja hyvät työsuhteen edut. Saat mukavat työkaverit ja oman työhuoneen toimistossamme Helsingin Malmilla hyvien yhteyksien varrella. Iso osa työstä tehdään sähköisissä tietojärjestelmissä ja puhelimessa, mutta tiimin jatkuva tuki varmistaa työn laatua ja työssä jaksamista.

Työ on äitiys- ja vanhempainvapaansijaisuus, jossa toivomme sinun aloittavan 16.3.2020. Työyhteisön tulevien muutosten myötä on mahdollista solmia myöhemmin vakituinen työsuhde.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo 2.2.2020 mennessä osoitteeseen aino.majava@solaris-lomat.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Aino Majava p. 050 5824 357.