Solaris-lomat ry sai uuden toiminnanjohtajan

Valtiotieteiden maisteri Aino Majava aloitti Solaris-lomat ry:n uutena toiminnanjohtajana 15.8.2019. Hän siirtyi tehtävään Sosiaalialan korkeakoulutettujen Talentia ry:n viestintäpäällikön työstä. Majava on työskennellyt aiemmin pitkään myös A-klinikkasäätiön sekä A-klinikka Oy:n markkinoinnin ja viestinnän johdossa. Solaris-lomat ry:n entinen toiminnanjohtaja Jussi Saramo siirtyi kansanedustajan tehtävään.

Uusi toiminnanjohtaja uskoo, että tuettu lomatoiminta on viisas sosiaalinen investointi. –Olen vaikuttunut Solariksen panostuksesta lomavalintojen laatuun ja hallinnon tehokkuuteen. Yhdistys on kerännyt paljon asiakastietoa työnsä vaikuttavuudesta ja lisää tutkimustuloksia on luvassa, sanoo Aino Majava.

Solaris-lomat järjestää laadukkaita täysihoitolomia kotimaassa perheille ja aikuisille, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta lomaan kodin ulkopuolella. Lomia järjestettiin vuonna 2018 yli 13 000:lle taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein Sosiaali- ja terveysministeriön tuella Veikkauksen tuotoista.