Ryhmien lomat vuodelle 2020 haettavana

Solaris-lomat ry järjestää tuettuja ryhmälomia Veikkauksen tuella. Lomien tavoitteena on ehkäistä syrjäytymistä, tukea arjessa selviytymistä ja antaa vertaistukea. Tarjoamme järjestöllenne yhteistyötä lomien järjestämisessä.

Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein ihmisille, joiden on muutoin vaikea päästä lomalle. Tuettu loma voidaan myöntää korkeintaan joka toinen vuosi.

Kaikki lomajaksot ovat viiden vuorokauden pituisia ohjelmallisia lomia, joilla on täysihoito. Lomapaikan tarjoaman ohjelman lisäksi toivomme järjestönne omaa osuutta loman sisältöön.

Kilpailutus lomapaikoista on kesken, joten lomapaikasta voi esittää vain alueellisen toivomuksen.

Kaikki lomaryhmät tulevat julkiseen hakuun nettisivuillemme ja painettuun esitteeseemme. Hakijoilta ei saa edellyttää yhdistyksenne jäsenyyttä, lomalle voi siis hakea kuka tahansa kyseiseen kohderyhmään kuuluva.

Lomasta peritään omavastuuosuus, joka on 110 euroa/henkilö. Alle 16 vuotiaat maksutta. Ryhmänvetäjä saa vapaan paikan, jos hän järjestää bussikuljetuksen lomapaikkaan. Myös ryhmän ulkopuolisten henkilöiden pitää halutessaan voida osallistua kuljetukseen (kuljetuksesta saa periä maksun). Ryhmänvetäjän yhteystiedot annetaan kaikille kyseisen loman saaneille.

Pienempiä järjestöjä saatetaan yhdistää yhteislomalle toisen järjestön kanssa. Solaris-lomat tavoittelee yli 26 hengen ryhmiä.

Mikäli loman järjestäminen vuodelle 2020 yhdessä kanssamme kiinnostaa, pyydämme täyttämään ja palauttamaan oheisen lomakkeen mielellään heti, mutta viimeistään 31.5.2019. Valitsemme yhteistyökumppanit kesän aikana ja pyrimme ilmoittamaan päätökset elokuun loppuun mennessä. Lomien myöntämisen edellytyksenä on, että Solaris-lomat ry saa Veikkaukselta avustusta vuodelle 2020.

Lisätietoja sosiaaliperusteisten lomien järjestämisestä ja sisällöstä saatte ottamalla yhteyttä lomasihteeri Pia Peräkylään, pia.perakyla@solaris-lomat.fi tai puhelin 043 824 3095.

RYHMÄLOMAN HAKEMUS 2020